LOYAL CUSTOMER

Saturday, December 10, 2011

#2

nak buat lagi down in memory lane lagi tapi nantilah. biar tak terorganize. lantakkan. nanti aku nak masukkan balik gambar masa Part 1, Part 2, sampailah Part 5 ni. tapi slow-slow.

sekarang ni, I've got big decision making to be made.
and could use some of your opinion too. :)

Cikgu Razman, cikgu masa aku PLKN Teluk Sari dulu posted an offer yang menarik pada aku.
the thing is, aku nak join ataupun tak perlu?


sejujurnya, kalau ditanya tentang minat dan kesanggupan, ya aku minat dan sanggup.
sungguhpun badan dah tak fit macam dulu-dulu hehe.
well at least I can do something for my country, in case Malaysia needs our help kan.

aku dah tanya, cuma 1 halangan bila cikgu aku tanya, boleh tak aku cuti sebulan untuk join latihan.
maksudnya aku kena extend 1 sem. ikut hati yes I am gladly to do so because... em em em, hehe.
tapi aku pun nak jugak grad on time. kalau time cuti boleh aku pertimbangkan nak join ke tidak.

admission awal tahun means near my final examination.
dah hujung sem kalau extend sayanglah, haha.
but I'm still considering.

maybe cuti krismas ni aku akan ke Kem Wataniah untuk mintak info yang lebih jelas.
and pergi interview sekalilah. sekali jalan je senang.
aku harap apa yang aku buat ni betul. :')


P/S: geng PLKN, taknak join ke? nanti training kat 1 kem yang sama, dengar cerita kat Kem Majidee, JB. jom?

4 comments:

Nuramira Marso said...

bila tu?

Liyana Lynn said...

cikgu man kata kalau nak join, pi mana2 kem wataniah yg berdekatan bawak sijil2 semua. bila tarikh last aku tak tahu lah, tapi dia cakap tarikh latihan sebulan tu dlm awal tahun depan. amacam?

Nuramira Marso said...

dapat duit tak? haha

Liyana Lynn said...

haha, duit aje! dapat rasanya. join lah dulu. aku ni macam rasa nak join, tapi macam tak sempat. tgklah mcm mana.