LOYAL CUSTOMER

Saturday, February 5, 2011

030609

Tsk Tsk T.T
aku sangat jealous bila tengok junior-junior tangkap-tangkap gambar PLKN then upload kat FB.
lagi jealous bila tahu yang mereka dapat kem aku dulu. 
KEM PLKN TELUK SARI. 


rindu dengan suasana, rindu dengan kwasan kem, rindu dengan aktiviti PLKN, rindu dengan cikgu-cikgu, yang paling penting aku rindu kawan-kawan. :'(


aku bercadang after habis diploma, nak mohon jadi JL la. boleh tak? :D




roll call pagi + PT pagi.


PT pagi di pantai with Cikgu Ekin.


before going to class. 


Di padang menembak Kluang.



peace yaww! with Cikgu Din.


Latihan repelling. :)


pertandingan nasyid. Charlie menang woo!


kat dewan makan. hari-hari sup bebola daging. miahaha


kawan yang paling sporting! Heng & Lompong. :D


geng P8. pagi sebelum balik ke rumah and tamat latihan. :')


bye-bye Teluk Sari. u r always been missed. :')
03/06/09 rawkss yaww!


p/s: utk pengetahuan korg, kumpulan 03/06/09 kumpulan yang paling banyak bawak masalah+otai+sporting+happening. korang ada? :D

3 comments:

eszol raar said...

PT 10 cepat!

hahaha

gua pergi bnde ni dulu

sumpah best

Liyana Lynn said...

opcoz lah besttt! muahaha
setakat PT 10 tu dah mcm makanan ruji, hari-hari kena buat!
tak campur dgn ragging ala-ala tentera lagi.. fuhh kurus gak laa gua masuk plkn tu! teehee

yang penting, kenangan n pengalaman. best! :)

RAZMAN BIN RAHMAD said...

oit liyana....join la blog aku. sure ko senyumm sorang2..hehe
http://cikguplkn.blogspot.com/